Bli en utbildad kostrådgivare

Bli en utbildad kostrådgivare

Har du ett stort intresse för mat och hälsa och vill hjälpa människor att ändra sin kost för att må bättre? Då kan din karriär som kostrådgivare vara rätt för dig. En kostrådgivare hjälper till med träning, inspiration och hjälper människor att leva bättre och hälsosammare liv på olika sätt. Du som kostrådgivare hjälper människor genom att sätta upp delmål och slutmål för att leva ett hälsosammare liv och för att gynna hälsan.

En kostrådgivare måste ha fullständig kunskap och förståelse för kost och mat, men även om näringslära. Eftersom fler och fler människor vet vad kost betyder för hälsa och välbefinnande, finns det ett växande behov av konsulter och erfaren personal inom fitness, sport och näring, kost och hälsa.

Här finns då Intensivkost för att hjälpa dig

Intensivkost är ett företag som finns i Sverige, med anställda som är licensierade kostrådgivare kan du enkelt hjälpa dig att även bli en kostrådgivare. Under pågående pandemi kan de även hjälpa dig med utbildningen till kostrådgivare online för säkerhet och för att möjliggöra att de kan hjälpa dig oavsett vart i Sverige du befinner dig. Om du då väljer att ta deras kostrådgivarutbildning distans så kommer de hjälpa dig med allt från kost och träning till hur man kan övergå till vegansk kost, men även näringslära utbildningen hjälper dig att veta bakgrunden och innehållet i all mat, men även läran om vilken mat som är bra för vilka ändamål.