Bostadsväljare med virutal reality i Stockholm

Virtual reality i Stockholm med lägenhetväljare och bostadsväljare
Virtual reality i Stockholm med lägenhetväljare och bostadsväljare

En bostadsväljare eller en lägenhetsväljare är ett program som gör det möjligt för användare att se lägenheter eller bostäder i 3D. Detta kan vara till hjälp när man ska fatta ett beslut om huruvida man ska köpa eller hyra en lägenhet eller inte.

Det finns många olika typer av lägenhetsväljare, men de vanligaste använder sig av en 3d visualiserad datorgrafik. De kan visas på skärmar eller i headsets för virtuell verklighet.

Augmented Reality lösningar som ger funktion till dina 3d visualiseringar

Augmented reality kan också användas för att ge användarna olika typer av information med hjälp av 3D-bilder. Detta skapas vanligtvis med 3D-lösningar i realtid eller med genom Unreal engine och genom det kan du gå och testa ditt nya hem. Home selector och apartment selector med AR (Augmented Reality) så att du kan testa bostadens funktioner.

Förstärkt verklighet kan användas för att ge användarna olika typer av information med hjälp av 3D-bilder. Detta skapas vanligtvis med 3D-lösningar i realtid eller med hjälp av Unreal Engine och med hjälp av detta kan du testa ditt nya hem. Home selector och apartment selector med AR (Augmented Reality) så att du kan testa bostadens funktioner.

Informationen kan vara allt från ett enkelt meddelande eller en instruktion till mer komplexa uppgifter som kan användas för uppgifter som navigering eller identifiering. Den typ av information som visas kan anpassas beroende på användarens och applikationens behov.

Fördelar med att använda ny teknik för digitala visningar

Fördelarna med att använda ny teknik för digitala visningar är många. Den kanske viktigaste är att tillgängligheten och att en förbättring kan uppdateras snabbt och enkelt. Vilket innebär att företagen kan hålla sin information aktuell och relevant.

Dessutom är digitala visningar mer engagerande än traditionella lägenhetsprospekt, vilket kan leda till ökad försäljning. Dessutom är de i många fall mer miljövänliga och kan spara pengar åt företagen i det långa loppet.

Lägenhetsvisningar med den senaste tekniken använder välkända system för 3d renderingar som exempelvis Unreal engine eller Real time 3d lösningar. På så sätt går det att skapa arkiteturvisualiseringar (architectural visualization) inför ett kommande byggprojekt samt skapa det som kallas för virtuell visning eller virtual tours. Samt modifiera dessa enkelt för att se förbättringar på ett mer direkt sätt och hur dessa inverkar.