Hitta Muminmuggar med högt samlarvärde

Muminmuggar samt Muminprodukter, Maileg Mus och Maileg Kanin
Muminmuggar samt Muminprodukter, Maileg Mus och Maileg Kanin

Älskar du Mumin böckerna vill du ha en av dessa Muminmuggar i begränsad upplaga. De här muggarna är inspirerade av Tove Jansson, den finska konstnären och författaren som skapade Muminfigurerna och sagorna kring Mumintrollen. Många av dessa muminmuggar och muminfiguriner kommer med stor sannolikhet att bli samlarobjekt.

Muminmuggar finns med flera olika motiv och det finns även som Säsongsmugg Sommarmugg fiske 2022 om du vill samla på olika årskollektioner. Dessa är inspirerade av Janssons original illustrationer. Muminmuggarna är tillverkade av keramik av hög kvalitét och tål diskmaskin och mikrovågsugn. Vill du ha en slitstark mugg som håller för användning, så finns Mumins emaljprodukter som exempelvis Mumins emaljmugg.

Samla på Muminmuggar för ökat samlarvärde eller ge bort som en fin present

Letar efter en unik gåva till ett Mumin, eller om du helt enkelt vill lägga till lite Mumin design i ditt eget kök, se till att kolla in dessa muggar i olika specialutgåvor av Mumin. Du kan nu enkelt duka upp till fest med Muminmuggar som Muminmugg Lilla My och Mumin mugg Stinky. Dessa är två oerhört uppskattade figurer ur Mumin sagorna.

Du kan servera din fika på en praktisk Muminbricka och bjuda på gott kaffe, te eller varm choklad. Arabia Mumintallrikar har blivit populära att samla på men framförallt att använda och bjuda dina gäster på en ljuvligt god jordgubbstårta.

Vill du ha mer prydnadsföremål så finns det olika typer av Muminfiguriner som du enkelt kan placera. En muminfigurin är en avbildning av en muminfigur i miniatyr.

Mailegs populära gosedjur och miniatyrprodukter till lek och inredning

Söker du Mailegs populära gosedjur som Maileg Mus och Maileg Kanin, så att kan du bygga upp en spännande lekmiljö till ditt barn. Du kan skapa som ett litet miniatyrhem med Maileg produkter både för att ha som gosedjur i barnvagnen eller att leka med eller som sötaste barnrumsinredningen.