Intensivutbildning – Utbildning kostrådgivare distans

Intensivutbildning – Utbildning kostrådgivare distans

Intensivekost ger distansutbildning (online) till kostrådgivare. Utbildningen är kvalitetssäkrad av Kroppsterapeuternas Yrkesförbund som garanterar kvaliteten på utbildningen, så den är av hög kvalitet. Utbildningen varar i tre veckor, vilket motsvarar cirka 100 timmar. Den här tiden inkluderar lärarledda föreläsningar online samt självstudier för att genomföra hela kursen. Alla föreläsningar spelas in och lagras på en gemensam plattform där du när som helst kan delta i vilket material som helst.

Föreläsningarna går till på följande sätt: På Intensivekost görs detta genom att skicka en länk till vår Facebook-grupp varje vardag kl. 17 för att logga in. Där kommer du att se allt material och höra föreläsaren live. Om du har några frågor under föreläsningen är det en bra idé att ställa dem direkt efter föreläsningen från föreläsaren eller Facebook-gruppen. Om du inte har tid att se föreläsningen kl. 17 kommer det inte att finnas några problem eftersom allt kommer att spelas in och kommer att finnas tillgängligt efteråt.

Priset på utbildningen är 14 900 kr och går att delbetala i 36 månader. I priset ingår även studiematerial, en kurssida där allt material samlas in, en Facebook-grupp med alla klasskamrater och föreläsare. I priset ingår också användbara saker som är viktiga efter utbildningen, till exempel dietdatorprogrammen DietistNet och NutritionData och, viktigast av allt, licensen efter godkänd teoretisk tentamen.