Körkortsutbildning för lastbil, taxi och buss

Körkortsutbildning för lastbil, taxi och buss

Om du har eller ska börja ta körkort för lastbil i stockholm, buss eller taxi behöver du skaffa ett läkarintyg för att få ditt tillstånd för att börja övningsköra. För att få intyget ställs det krav på din synskärpa, din medicinska historik, din hälsa och frågor kring missbruk av narkotika och alkohol. Ett sådant intyg får du snabbast och enklast hos Läkarintyg Direkt som har ett nära samarbete med flera organisationer och myndigheter i Stockholm.

Vad ingår i en hälsoundersökning vid tagandet av körkort för lastbil, buss eller taxi?

Det ingår alltid en grundläggande hälsoundersökning där hjärta, lungor och blodtryck undersöks. Vid behov kommer även blodprov och urinprover att tas.

Utöver lastbil, buss och taxi finns det möjlighet till ännu fler typer av läkarintyg såsom sjöfart, tåg, covid-19 pcr, adoption och invaliditetsintyg. På lakarintygdirekt.se hittar du alla typer av läkarintyg vi utför, och om du inte skulle hitta det du söker går det bra att kontakta oss för att se vad vi kan göra.

Boka tid gör du på lakarintygdirekt.se. Vid besök: glöm inte att medtaga glasögon, medicinlista och en giltig legitimation. Vi utfärdar snabba Läkarintyg i Stockholm. Välkommen till Läkarintyg Direkt