Praktiska cykelställ i två våningar

Ett par som tittar på solnedgången tillsammans med en cykel. Cykelrum och tvåvånings cykelställ med cykellift för en säkrare förvaring av dina hyresgästers alla cyklar.
Ett par som tittar på solnedgången tillsammans med en cykel. Cykelrum och tvåvånings cykelställ med cykellift för en säkrare förvaring av dina hyresgästers alla cyklar.

Vill du skapa praktiska cykelrumslösningar med cykelställ i två våningar för dina hyresgästers cyklar? Om du som fastighetsägare och hyresvärd vill skapa mer cykelvänliga möjligheter för dina hyresgäster. Du bör även överväga att installera en eller flera praktiska cykelrumslösningar, genom att installera cykelställ i två våningar.

Eftersom allt fler väljer att cykla till jobbet, skolan och andra aktiviteter är det viktigt att ha ett säkert och bekvämt sätt att förvara cyklar. Ett cykelställ i två våningar med en praktisk cykellift gör att du får ett idealiskt alternativ. Detta gäller även för kommersiella hyresvärdar som vill uppmuntra mer till cykling.

Få ordning på cyklarna och ordna en praktisk cykelförvaring åt dina hyresgäster

Nu kan du således få ordning på cyklarna, öka hållbarhetstänk, samt även hålla hyresgästernas cyklar betydligt säkrare. Cykelrummen har säkra cykelställ som i många fall är låsbara, alternativt att det går att säkra upp med ett lås på ett säkert sätt i konstruktionen.

Det är lätt att tro att många väljer bilen eller kollektivtrafik över att cykla rör sig bara om bekvämlighet eller en lathet. Det kan dock i många fall röra sig om en ren osäkerhetsfaktor. Att cyklar inte alltid får stå kvar där man ställde dessa, kan ha hänt historiskt. Vilket i sig skapar en osäkerhet om att investera i en vanlig cykel eller i en elcykel.

Att inte veta om cykeln står kvar när man ska skynda till och från jobbet när man parkerar i cykelställ ute på gården eller gatan. Vilket i sig då kan göra att träningen eller andra mer tidsstyrda aktiviteter kan bli lidande i väldigt tidspressade scheman. Framförallt om det inte är inom gångavstånd eller på vägen hem från jobbet. Det är då lättare att förlita sig på bilen eller kollektivtrafik.

Praktiska cykelställ i två våningar med cykellift för cykelrum

Genom att öka möjligheterna till säkrare förvaring i cykelrum med praktiska cykelställ i två våningar kan både fastighetsägare och företagare ska en mer hållbar livsstil. Idag kostar drivmedel till bilar samt parkering centralt och vid boenden bara mer och mer.

Sträckorna som föraren och bilen transporteras är i många fall väldigt kort. Samt att den i många fall sker med en ensam förare. Kollektivtrafiken har i sig blivit väldigt effektiv, men det kostar en viss del av budgeten varje månad. Att investera i en cykel däremot, är i det flesta fall en låg engångskostnad.

Fördelarna med att använda ett cykelställ i två våningar med cykellift

Cykelställ i två våningar med cykellift som är utformade för att rymma två cyklar på höjden i en enda enhet. Den här konstruktionen sparar värdefull golvyta. Vilket även gör det möjligt för hyresvärdar att maximera potentialen i sitt befintliga förvaringsutrymme. Utan att för den skull ge avkall på kvalitet eller säkerhet.

Genom att ge hyresgästerna extra förvaringsutrymme i form av två rader cyklar kan dessa ställen också bidra till att minska röran i gemensamma utrymmen som trapphus, entréer och lobbys.

Det bästa av allt är att den lättanvända lyftmekanismen gör det snabbt och enkelt för hyresgästerna att ta upp och ner sina cyklar från den andra raden. Utan att behöva släpa dem upp och ner för lägenhetstrappor eller över andra cyklar och hinder.

Cykelparkering utomhus eller ett tvåvåningscykelställ för cyklar?

Dessutom ger cykelställ i två våningar med cykelhiss ett extra säkerhetslager som en cykelparkering utomhus inte kan erbjuda. De standardlås på cykel som ingår när du köper en cykel behöver nästan alltid kompletteras med ett extra lås. Att angöra detta i ett enskilt cykelställ på någon bakgård eller kring en lyktstolpe. Detta är oftast inte att rekommendera då cykeln har lättare att försvinna på så sätt.

Det bästa sättet är att underlätta för hyresgästerna så att deras cyklar kan förvaras säkert och skyddat. När de är på väg till jobbet och skolan. Detta extra säkerhetslager ger hyresvärdarna sinnesro i vetskapen om att deras hyresgästers cyklar kan förvaras säkert.

Om cykelrummet har en praktisk cykelförvaring för olika typer av cyklar som elcyklar, lådcyklar och traditionella cyklar så minskar även behovet att låsa in cyklarna i lägenhetsförråd eller i den boendes lägenhet. Idag sker en allt större del av förvaringen av elcyklar i lägenheter. Detta blir då även en ökad brandrisk som bör beaktas av dig som är fastighetsägare. Då dessa elcyklars batterier oftast laddas oövervakat i lägenheten under natten.

Gör cykelrumslösningen till en hållbar livsstil med praktiska cykelrumstillbehör

Idag finns praktiska lösningar för cykelrum som mekbänkar med stativ för cykelreparationer, pump och mek stationer, cykeltvätt och laddskåp. Skapa en helhetslösning och öka miljötänkandet hos dina hyresgäster på ett enkelt sätt. Passa på att förbättra det totala hållbarhetstänket och säkerheten för dina hyresgästers alla cyklar samtidigt.