Tjäna pengar till fotbollslaget eller klassen

Tjäna pengar till fotbollslaget eller klassen

Har ni som klass, förening eller lag inom någon sport funderat på att samla in pengar för en framtida resa av något slag? Att åka iväg som ett team brukar vara otroligt uppskattat och har ett bra syfte att komma varandra närmre. Men det är sällan gratis att åka ett större gäng i ett par dagar.

Att tjäna in pengar till laget finns det flera olika sätt att göra på och kräver sällan något större engagemang för varje person. Hos Kakmonstret.nu kan du till exempel tjäna in 15.000kr genom att 20 personer säljer 15 burkar kakor var. Det räcker oftast med att du nämner vad ni säljer för släkt och vänner så är har dessa burkar snart gått åt och kanske till och med fler utan någon större ansträngning.

Fördelen med att sälja kakor till laget är som sagt ett lätt sätt att få in dem där pengarna. Många föreningar säljer kläder så som strumpor och underkläder men detta kräver att folk är i behov av det. Vanligt är också att många föreningar säljer från samma leverantör vid samma tidpunkt vilket gör att folk blir tillfrågade om samma saker flera gånger och kanske därför redan köpt av någon annan.

Kolla in på Kakmonstret.nu nästa gång det är dags för att tjäna ihop en slant till klassresan eller fotbollscupen. Dem har flertalet olika sorters kakor och ni får egendesignade burkar vilket gör burkarna unika och roliga.