Truckutbildning runt omkring i Sverige – Ta truckkörkort snabbt och smidigt

Truckutbildning runt omkring i Sverige – Ta truckkörkort snabbt och smidigt

För den som går i tankar på att ta ett truckkörkort är Truckutbildarna här för dig, ett företag som ger prisvärd truckförarutbildning till privatpersoner och andra företag inom logistik-, lager och terminalbranscherna. Hos Truckutbildarna kan man ta truckkörkort A, B, C och D samt gå travers- och liftutbildning, men vi fokuserar främst på A och B eftersom det är mest efterfrågat i branschen. Våra utbildare är givetvis certifierade, besitter kompetens inom alla trucktyper och har lång erfarenhet inom logistik, lager och transport. För privatpersoner ges kurser löpande i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Karlstad, Västerås, Linköping, Skara, Jönköping och Borås.

Alla utbildningar är anpassade för företag. Vill man utbilda en större grupp ur personalstyrkan kan vi komma till er och hålla kurser på plats. Företagsutbildningen ges över hela landet. Annars går det jättebra att boka någon av våra utbildningar för privatpersoner på de orter där vi finns.

Alla våra utbildningar följer Truckläroplanen TLP10, vilken innefattar riktlinjer som tagits fram av bland annat Arbetsmiljöverket, maskinleverantörerna, Transportfackens Yrkes- och Arbetsmiljönämnd (TYA) och Atlet. Det främsta syftet med vår truckutbildning är att ge kursdeltagarna kunskaper kring säkerhet i arbetet med truck. Bokning gör du enkelt på hemsidan.

Truck A omfattar låglyftande plocktruck, ledstaplare, låglyftande åktruck samt låglyftare. Truck B omfattar alla truckar inom A samt motviktstruck, höglyftande åkstaplare, skjutstativtruck, höglyftande plocktruck, smalgångstruck samt fyrvägstruck. Övriga kurser som erbjuds är traversutbildning och liftutbildning för mobila arbetsplattformar, skylift och saxlift. Traversutbildningen är en teoretisk och praktisk utbildning i lyft och säkerhet. Kursen följer SS-ISO 9926-1.