Utbilda dig till yogainstruktör eller yogalärare

Utbildningar samt kurser intill yogainstruktör och yogalärare på hormonyyoga.org
Utbildningar samt kurser intill yogainstruktör och yogalärare på hormonyyoga.org

Är du utövare av någon form av Yoga idag och vill ta steget att bli yogainstruktör? Du kanske istället vill ta det något större steget till att bli yogalärare och utbilda framtida yogainstruktörer?

Idag finns det många olika inriktningar för dig som vill ta detta steget i karriären. Du kanske drömmer om en egen yogastudio och vill kunna erbjuda yoga klasser inom det du är mest intresserad av och letar just nu efter olika sätt att kunna göra detta möjligt.

Utbilda dig inom kvinnohälsa och livsstilsfrågor

Med en gedigen Yoga lärarutbildning kan du utbilda dig om hur du både utför och lär ut inom gravidyoga, hormonyoga, medicinsk yoga samt lymfyoga. Du kanske även har planer på att bygga upp ditt alldeles egna yoga retreat på din kursgård, bedriva yogautbildning eller workshops och utbilda dina kursdeltagare inom kvinnohälsa. Exempelvis för att minska klimakteriebesvär, hormonbalans, egenvårdsmassage eller livsstilsfrågor och för ett ökat välbefinnande.

Kvalitetssäkrad yogalärarutbidning

Vad du än har för planer så är kurs utbudet på väldigt stort och det gäller verkligen att välja en leverantör som håller vad de lovar och kan ge dig rätt typ av kvalitetsstämpel på Hormonyyoga.org finner du ett brett kursutbud och utbildningarna är framtagen av erfarna barnmorskan, mediyogaterapeut och yogautbildare Ellen Engvall som har nära 20 års erfarenhet av undervisning i ämnet.

Bli en del av ett stort yogalärare nätverk

Tidigare har många yogainstruktörer valt att utföra sina yogautbildningar utomlands, men detta kräver ofta en större omställning och planering i livet. Fördelen med att utföra utbildningen på hemmaplan är bland mycket att kontaktnätet växer markant.

Detta kan du senare använda när du vill bjuda in till olika föreläsningar eller när du själv vill fortsätta utvecklas genom erfarenhetsutbyte, vilket även möjliggörs och blir ett resultat av att du genomför kurser och utbildningar hos Harmonyyoga.org.

Du träffar likasinnade med samma intresse och om du vill, har du efter din utbildning möjligheten att bli en del av ett stort yoganätverk inom kvinnohälsa med över 700 utbildade yogalärare som anordnar träffar regelbundet.